Sari la conținut
Cum să locuiți cu un câine într-o locuință închiriată

Cum să locuiți cu un câine într-o locuință închiriată

Acum că v-ați dat seama de situația dvs. este important să luați măsurile corespunzătoare, astfel încât să nu pierdeți privilegiul de a trăi cu animale de companie.

Unii proprietari imobiliari au o părere proastă despre deținătorii de câini, ceea ce face chiar mai greu pentru aceștia din urmă să găsească case de închiriat. Iată cum dvs. și câinele dvs. puteți fi buni chiriași.

Cum să trăiești cu câinele tău într-o casă închiriată

În primul rând: indiferent unde locuiți, este esențial să vă comportați ca un proprietar responsabil de câine. Vecinilor tăi nu le place să-ți audă câinele lătrând în mod constant și cu siguranță nu vor să pășească în fecalele acestuia.

Adunați întotdeauna după câinele dvs.; a nu face acest lucru este cel mai rapid mod de a-ți face din vecini, dușmani. Nu vă lăsați câinele singur pentru perioade lungi de timp, astfel încât să se plictisească și, la rândul său, să devină vocal și/sau distructiv.

Ar trebui să vă lăsați câinele fără lesă numai în zonele desemnate și să vă asigurați că este supravegheat în orice moment.

În concluzie: o reputație proastă a câinelui dvs. se va reflecta asupra stăpânului. Acest lucru ar putea însemna multe taxe și chiar rezilierea contractului de închiriere. De asemenea, vă poate ruina șansele de a găsi un alt loc de închiriat cu câinele dvs.

În cazul în care câinele dvs. are chiar și cea mai mică tendință spre distrugere, cel mai bun lucru este antrenamentul la lada cu nisip.

Una e ca animalul tău să îți roadă lucrurile personale; este o problemă cu totul diferită dacă rupe covoare în valoare de sute (sau mii) de lei. Cineva trebuie să plătească pentru a le înlocui și acela ești tu. În cazul în care câinele nu poate rămâne în cușca (transportor) în timp ce ești plecat, ia în considerare un îngrijitor pentru câini, un însoțitor pentru animale de companie pentru a face check-in și a vă plimba periodic câinele.

Asigurați-vă că reparați imediat orice daune minore cauzate de câinele dvs., cum ar fi zgârieturi pe uși și pereți, rupturi minore de covor, mizerie etc. Dacă provoacă orice fel de daune majore, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl raportați imediat și oferiți să plătiți pentru reparație sau înlocuire.

Scuzați-vă, apoi explicați proprietarului sau biroului de închiriere cum efectuați modificările necesare pentru a preveni daune suplimentare. Dacă încercați să ascundeți daunele, proprietarul dvs. Oricum va afla în cele din urmă și nu vă va face să arătați atât de bine.

Iată un alt motiv pentru a fi un bun chiriaș proprietar de animale de companie: referințe. Dacă proprietarul dvs. are o experiență bună cu dvs. ca proprietar de animale de companie, este probabil să transmită o referință bună către următorul proprietar. Acest lucru poate face din închirierea viitoare o experiență mai ușoară pentru dvs.

Următorul articol Cum să-ți antrenezi câinele să nu mai mănânce de pe blatul de bucătărie